web analytics

Ingyenes nyaralás – több ezer gyerek nyaralhat idén is Erzsébet-táborban ingyen!

napifriss.hu
napifriss.hu
300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Ingyenes nyaralás – több ezer gyerek nyaralhat idén is Erzsébet-táborban ingyen!

Ingyenes nyaralás  >>> a Balatonon és több fürdőhelyen több ezer gyerek nyaralhat Erzsébet-táborban ingyen! A kormány sok család nyaralását támogatja idén is az Erzsébet Programban!

Mintegy kilencvenezer gyerek vesz részt idén az Erzsébet-táborok programjaiban az ország csaknem ezer településén, 4,4 milliárd forintos állami támogatásból – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor hétfői megnyitó ünnepségén.

Novák Katalin elmondta, hogy 2018-ban hetedik alkalommal rendezik meg a nyári Erzsébet-táborokat, amelyek fő helyszínei Zánka mellett Fonyódliget és az erdélyi Ivó. Országosan mintegy ezer településen zajlanak programok, köztük napközis és fogyatékossággal élőket fogadó táborok.

Az elmúlt fél évtizedben mintegy háromszázezer gyerek töltötte szabadidejét az Erzsébet-táborok valamelyikében – tette hozzá.

Novák Katalin beszélt arról is, hogy a 73 tematikus tábort neves művészek és sportolók bevonásával szervezik meg.

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is érkeznek a táborba kárpátaljai gyermekek, összesen 2100-an. A gyerekek egy része az iskolán, más részük pedig a gyermekvédelmi hálózaton keresztül jelentkezett a táborba, mintegy 35 ezren pedig a településük közelében működő napközis táborokban tölthetik szabadidejüket.

Novák Katalin kitért arra, hogy a zánkai táborban mostantól turnusonként 1800, a fonyódligetiben pedig turnusonként ezer gyermek üdülhet jelképes anyagi hozzájárulás fejében tíz héten át, több mint kétszáz programvezető jóvoltából.

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
napifriss.hu
Friss hírek 2018napifriss
error: Content is protected !!