Idegbeteg: bántalmazta volt barátnőjét, majd saját kutyáját is megölte egy devecseri férfi

Idegbeteg: bántalmazta volt barátnőjét, majd saját kutyáját is megölte egy devecseri férfi

Döbbenetes, amit egy 26 éves devecseri férfi két nap leforgása alatt elkövetett.

Az ügyészségi iratok szerint egy 26 éves devecseri férfit átmászott ismerősei házának kerítésén, majd addig rángatta a bejárati ajtót, amíg be nem engedték. Látogatásának a vége az lett, hogy a házból egy olcsóbb értékű telefont felkapva elmenekült.

Nem sokkal később, az esti órákban exbarátnőjével volt találkozója a buszpályaudvaron, ahol összeszólalkoztak, ami tettlegességig fajult. A férfi többször megütötte és megrúgta volt kedvesét, aki végül a váróterem büfésének a telefonján keresztül tudta értesíteni a rendőrséget, de még eközben sem szabadult a bántalmazójától. A gyanúsított az ellopott telefont elhajítva, a büfé ablakát betörve hagyta el a pályaudvart.

A helyszínre a rendőrség is kivonult, ahol megtalálták a lopott mobilt.

Mint kiderült, a férfi áldozata nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, de nem akarta, hogy emiatt megbüntessék bántalmazóját.

Másnap a férfi magával vitte 4 hónapos kutyáját az egyik kávézóba, ahol az állat megpróbált bebújni az egyik sütő mellé. Erre a gazdája olyan erővel ütötte tarkón, hogy az állat nem csak nyüszíteni és remegni kezdett, de az orra vérre is eleredt. Még aznap délután ismét bántalmazta a kutyát: a nyakbőrnénél fogva felemelte, majd a földhöz vágta, ráadásul, amikor a kutyus megpróbált elmenekülni, többször bele is rúgott. Szerencsétlen jószág ezt már nem bírta, nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

A nyomozási bíró az ügyészi indítványnak helyt adott, terhelt letartóztatását egy hónapra elrendelte.