Yettel

Yettel : A Telenor új neve >>> Yettel

Yettel : A Telenor új neve

Szia! Helló újra!
Örömmel értesítünk, hogy a Telenor Magyarország Zrt. 2022. március 1-től új néven, Yettel Magyarország Zrt.-ként, röviden Yettel néven folytatja működését.

Telenor ügyfélként a márkaváltással kapcsolatban semmilyen teendőd nincsen, meglévő előfizetésedet változatlan feltételekkel használhatod tovább. A névváltás a Telenor Magyarország Zrt.-vel kötött szerződésedet és a szolgáltatások elérhetőségét semmilyen szempontból nem befolyásolja. Célunk, hogy a megszokott kiváló szolgáltatásminőséget egy új márka lehetőségeivel ötvözve a jövőben még inkább ügyfélközpontú szolgáltatásokat nyújthassunk írja az Origo.hu.

A névváltással kapcsolatban az alábbi „gyakran ismételt kérdések” között találhatsz még válaszokat.

A Telenor 2022. március 1-től új néven folytatja működését, de ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincsen, mindössze annyi, hogy tovább élvezzék az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Ne feledje!!! Hamarosan Óraátállítás >>>

Miért Yettel  ?

Több márkanév között vacilláltak, ezek egyike a pár éve kiszivárgott Laa lett volna, de a cég úgy találta, a Yettel a legjobb választás. A magyar szolgáltató cseh anyavállalatának, a PPF Telecom Csoportnak licence a Telenor márkanévre tavaly járt le, egy évre azonban hosszabbítottak a név norvég tulajdonosával.

A Telenor Magyarországot 2018 márciusában vásárolta meg a norvég tulajdonostól a cseh PPF befektetői csoport több régiós távközlési vállalattal együtt. A montenegrói Telenort azóta a csehek eladták a magyar 4iG-nek. Az új tulajdonos az adás-vételi szerződés alapján 33 hónapra volt jogosult a Telenor név használatára, a HWSW információi szerint azonban a PPF és a márkatulajdonos norvég Telenor csoport újabb egy évvel meghosszabbította a névhasználati licenc hatályát annak lejárta előtt, további többéves opciós joggal. A döntés, hogy a Telenort lecserélik, tavaly született meg Prágában, több piackutatási felmérés és ügyfél-visszajelzés után.

A szolgáltató képviselői a sajtótájékoztatón elmondták, a Yettel olyan név, mely könnyedén megjegyezhető, és egyik régióban sincsen negatív jelentése. Vagy bármilyen jelentése.

A magyar piac mellett Szerbiában és Bulgáriában is a Yettel váltja a Telenor nevet. Az ügyfeleknek semmilyen dolga nem lesz az arculatváltás során, a szolgáltató elérhetőségei és tarifái változatlanok maradnak.

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Vélemény, hozzászólás?