web analytics

Válik Mészáros Lőrinc és felesége!

napifriss.hu
napifriss.hu

Ahogy a Blikk is megírta, pénteken rövid, MTI-hez eljuttatott közleményben tudatta Mészáros Lőrinc és felesége, hogy “házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezik a bíróságon”. A nyilatkozat szerint az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg – ezzel 34 év után véget ért a harmadik leggazdagabb magyar házassága.

Orbán Viktor egykori osztálytársa, Mészáros Lőrinc húszéves volt, amikor 1986-ban feleségül vette budapesti születésű párját. Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla ritka interjúi egyikét a Magyar Időknek adta 2018-ban, a beszélgetés apropója a férjével együtt létrehozott Mészáros Alapítvány és a Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány jótékonysági tevékenysége volt. Mindkét szervezet a tehetséges fiatalok és családjaik támogatását tűzte ki célul, és ennek kapcsán Mészárosné a saját gyerekkoráról is beszélt.

Hiszem és vallom, hogy az embernek soha nem szabad elfelejtenie, honnan jött… Mindketten szegény családból származunk, nehéz körülmények között nőttünk föl. Mi heten vagyunk testvérek, és én még pontosan emlékszem arra, hogy egyetlen spirálfüzetem volt a középiskolában, mert többre nem telt. Csak édesapám dolgozott ugyanis, anyukám pedig főzött és nevelt minket. A füzetem egyik oldalára írtam a matekfeladatokat, a másikra a magyart és így tovább” – emlékezett vissza.

Arról is beszélt, hogy férjével együtt három gyermeket neveltek fel (egy fiút és két lányt), akik ma már felnőttek, egyetemet végeztek, ám még élénken él az emlékeiben, mennyi áldozatot követelt a taníttatásuk.

napifriss.hu
Napi friss hírek