web analytics
Nemzeti konzultáció 2021-2022

Nemzeti konzultáció 2021/2022: Indul az újabb nemzeti konzultáció, a gazdaság újraindításáról!!!

napifriss.hu
napifriss.hu
300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Nemzeti konzultáció 2021/2022

Indul az újabb nemzeti konzultáció, a gazdaság újraindításáról!!!

Nemzeti konzultációt indít a kormány a gazdaság újraindításáról, a stabil gazdaság megteremtéséről, a gazdaság megerősítéséről – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtöki Kormányinfón. Orbán Viktor közölte: a nemzeti konzultáció célja, hogy egyetértési pontokat hozzanak létre a legfontosabb kérdésekben. A kormányfő elmondta: a konzultációban az emberek véleményét kérik majd arról, hogy a minimálbért egy vagy több lépésben 200 ezer forintos szintre emeljék, azzal, hogy ennek ellentételezéseképpen adókedvezményeket kell adni a kis- és közepes vállalkozásoknak. Hozzátette, emellett szeretnének megerősítést kérni az emberektől a gyermeket nevelő szülők szja-visszatérítése, valamint a hitelmoratórium ügyében, illetve a migráció és a klímaadó kérdésében is. A kormány a járványok és a népvándorlás korszakára készül – jelentette ki a miniszterelnök. Orbán Viktor közölte: a gazdaságvédelem helyét átveszi az újraindítás. Két operatív törzs alakul meg a napokban, az egyik a gazdaság újraindításával, a másik a társadalmi élet újraindításával foglalkozik, ezeket Szijjártó Péter és Novák Katalin miniszterek vezetik majd.

Ezért kell a konzultáció

Az új fertőzöttek száma egyre gyorsuló ütemben csökken. A pozitív tesztek aránya egész mélyre süllyedt. Ezért most már kellő magabiztossággal mondhatjuk ki, legyűrtük a járvány harmadik hullámát 

– jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtöki Kormányinfón. A kormányfő beszámolt arról, hogy az első oltását 5 311 475 ember kapta eddig meg, 4 112 876 főt pedig már a második adag vakcinával is beoltottak.

Nemzeti konzultációt indít a kormány a gazdaság újraindításáról, a stabil gazdaság megteremtéséről, a gazdaság megerősítéséről – jelentette be Orbán Viktor. Közölte: a nemzeti konzultáció célja, hogy egyetértési pontokat hozzanak létre a legfontosabb kérdésekben. A kormányfő elmondta: a konzultációban az emberek véleményét kérik majd arról, hogy a minimálbért egy vagy több lépésben 200 ezer forintos szintre emeljék, azzal, hogy ennek ellentételezéseképpen adókedvezményeket kell adni a kis- és közepes vállalkozásoknak. Hozzátette, emellett szeretnének megerősítést kérni az emberektől a gyermeket nevelő szülők szja-visszatérítése, valamint a hitelmoratórium ügyében, illetve a migráció és a klímaadó kérdésében is.

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!
napifriss.hu
Nemzeti konzultáció 2021/2022