Tanárverés: Újabb iskola botrány!!! Felháborító, hogy mit engednek meg maguknak a tanulók …

Tanárverés: Újabb iskola botrány!!! Felháborító, hogy mit engednek meg maguknak a tanulók …

Ismét tanárbántalmazásról készült felvétel látott napvilágot: egy mezőtúri iskola diákjai videóra vették, ahogy osztálytársaik a tanáruk ruháját húzzák, majdnem megütik, végül pedig egy papírlappal ütögetik őt – hangzott el a hétfő esti Tényekben. A felvételen hallatszik, ahogy a többi tanuló hangosan nevet a tanárt megalázó helyzeten.

A Blikk is beszámolt arról a nemrégiben történt nagykátai esetről, amelynek során egy diák a társai szeme láttára bántalmazza a tanárát. Most egy újabb hasonló ügyre derült fény, ugyanis egy mezőtúri iskolában két diák is ellenségesen lépett fel az őket tanító pedagógussal szemben. Az erről készült videót a műsor egyik nézője juttatta el a Tényeknek. Tisztán kivehető, ahogy a két fiú fenyegető mozdulatokat tett a pedagógus felé, egyikőjük pedig egy papírral csapkodta a nő fejét, majd úgy ütött az irányába, mintha arcon akarná verni.

Nem bírom idegileg ezt. Én ezen tényleg már csak nevetni tudok

– hallatszik a felvételen, ahogy a tanárnő elkeseredetten utal arra, hogy nem ez volt az első ellene irányuló támadás.

A mezőtúriakat megbotránkoztatta a tanárnő megalázása, egy helybéli nő szerint a diákoknak bizonyos értelemben engedelmeskedniük kell az őket okító pedagógusoknak.

„Bizonyos értelemben régimódian gondolkodom, fölöttünk áll. Ő nevelne engem, ő van értem. És nekem úgymond, mint gyereknek, nem szó szerint, de azért mégis, valamennyire szót kellene fogadni, meg együttműködni” – nyilatkozta a Tények stábjának egy mezőtúri nő.

A korábbi nagykátai eset felvételei is nyilvánosságra kerültek, amelyet a helyi szakközépiskolában rögzítettek.

Öleld meg, haljon meg! Öleld meg, dikk. Állj föl!! Állj föl neki bokszba, adjál neki, b.meg …

– hallatszik a videón, amely azonnal bejárta az egész országot.

FELHÁBORÍTÓ!!!

OSSZÁTOK MEG, HAD LÁSSA MINDENKI >>>